De Kinderfysio | Met sprongen vooruit!

"Ik hou van mijn werk en wat ik voor de kinderen en hun ouders/verzorgers mag betekenen. Ik doe het met veel liefde en passie voor het vak!" Inge Veenendaal

Met sprongen vooruit! 

Mijn naam is Inge Veenendaal. Ik ben als kinderfysiotherapeut werkzaam binnen verschillende specialismen. Een enorm dankbaar beroep! 

Met veel energie, passie en enthousiasme ben ik januari 2021 begonnen met een nieuw avontuur; mijn eigen kinderfysiotherapiepraktijk! 

De Kinderfyio | Met sprongen vooruit!

“De Kinderfysio – Met sprongen vooruit!” is een ondernemende en dynamische organisatie waarin ik inzetbaar ben als gemotiveerde kinderfysiotherapeut. Ik ben jong, ambitieus en heb nauwe contacten met verschillende disciplines. 

Het voorhuis van onze woonboerderij heb ik (samen met mijn echtgenoot) omgetoverd tot een prachtige en professionele praktijkruimte. Door de huiselijke setting en de op het individuele kind aangepaste behandeling voelt een kind zich hier gelijk thuis. Ieder kind is kind welkom, van jong tot oud!

Ik vind het belangrijk dat het contact en de begeleiding van ouders en kinderen laagdrempelig en vertrouwd is, zodat kinderen worden gezien, waarbij ik de succeservaring en het plezier van het kind op nummer 1 zet!

Wachtkamer2_DeKinderfysio_IngeVeenendaal
Oefenzaal3_DeKinderfysio_IngeVeenendaal

Extra informatie

Mijn praktijk heet “De Kinderfysio – Met sprongen vooruit!” De gezellige nieuwe praktijkruimte is gevestigd nabij de N224, precies tussen Ede, Veenendaal en Ederveen en is dus uitstekend bereikbaar. Daarnaast heb ik een vestiging  in KindCentrum De Kern in Ede waar ik meerdere dagdelen aanwezig ben. Wij komen op huisbezoek voor de behandeling van (bijna) alle kinderen van 0-2 jaar. 

Houd de Facebook en Instagram pagina in de gaten voor alle nieuwe ontwikkelingen. Klik snel op de link hieronder! 

Neem contact met mij op:

  Naast mijn werk als kinderfysiotherapeut ben ik moeder van een zoon en besteed ik mijn vrije tijd aan sporten en geniet ik van het sociale leven met familie en vrienden. Ik vind toegankelijkheid zeer belangrijk en hecht waarde aan het creëren van een gemoedelijke en huiselijke sfeer.
  Inge Veenendaal
  Kinderfysiotherapeut Msc.

  Binnen de praktijk zijn we continu bezig met veranderen, verbeteren en vernieuwen!

  Nieuwsgierig naar de laatste up-dates? Check snel Facebook en Instagram!

  Scroll Up